неделя, 19 януари 2020 г.

Моят подарък за Теб!

Моят подарък за Теб!


 Една статия, публикувана в интернет, запали огънчето за това събитие, както и за неговото заглавие.
Да се съберем, да бъдем заедно сред добри приятели в един магичен ден - 02.02.2020.
Какво ще правим - ще похапнем, ще побъбрим, ще се повеселим в един добър ресторант на брега на Панчаревското езеро.
А в 2 ч. и 2 м. (14.02 ч.) ще си направим една медитация на плажа или на стената - както си го решим.
Основно правило във всичко, което правим е да го правим искрено, леко, по детски, като на игра. Тогава наистина има ефект!

Очакваме ви заедно да съ-творим магията на Прекрасното бъдеще.

Място - ресторант Езерото, Панчарево, ул.Симеоновско шосе, 205Б (до минералната баня в Панчарево и до Минерален басейн Корали)
Време - 02.02.2020 г. от 12.00 ч.
Куверт - 15 лв. на човек, реална консумация.
Моля, за потвърждение и заявка за вегетарианско или месно меню до петък - 31 януари 2020 г.
Миню: 
1-ви вариант: шопска салата, кебапче, кюфте, гарнитура, вода - 14.30 лв.
2-ри вариант: шопска салата, свинска котлетна пържола с гарнитура, вода - 17.80 лв
3-ти вариант: шопска салата, пъстърва на скара, вода - 16.30 лв.
4-ти вариант : шопска салата, зеленчуци на скара, вода - 15.30 лв. 

Телефони за връзка:
0888 673 914 - Таня Митева-Божидарова
0879 458 358 - Весела Стамболиева

Само да вметна, че между нас има и човек с Път на живота - 1, т.е. със сбор от цифрите на рожденната дата, равен на 1. Като прочетете статията, ще разберете защо ви го казвам.

А ето и самата статия:

🎁 Моят подарък за теб – това е информация за това как да станем богати за цял живот и през 2020 г. да предадем енергията на парите на бъдещите поколения.
💫 През настоящата 2020 г. Има една магическа дата – 02.02.2020 – това е най-важният ден в съвременната история на човечеството от гледна точка на нумерологията и не само на нея.
Такава дата като 0202/2020 повече няма да има. Подобна симетричност дава старт на новата енергия. В този ден ти можеш да измениш целия свой живот и финансовата енергия на съдбата на своя род.

Всички огледални дати в нумерологията имат названия.
В нумерологията на Питагор с цифрата 2 се обозначава енергия, но не само на реални физически и механични явления, но и вътрешната енергия, тънката енергия на разума и психиката.
Датата 02022020 е огледална енергийна дата. Каквато енергия заложиш на тази дата, такава енергия ще се отрази.

Това е много важна огледална дата в съвременното летоброене, всичко, което е свързано с тази дата, е свързано с цифрата 2: използват се само две цифри във всяка половина, всяка цифра се повтаря 2 пъти и т.н. При това сумата от цифри на датата 02022020 е равна на 8.
8 – това е символът на парите и на безкрайността по източните практики, което допълнително засилва магията на енергията на този ден.
Тъй като хиляди години напред в бъдещето няма такава дата, енергията заложена в датата 02022020, ще даде отражение на всички следващи поколения. Такава дата се нарича „Врата на Съдбата“.

🔋 Важното е да настроите тази енергия в своя полза. В нумерологията тази дата е най-магическият ден за създаване на импулс за придобиване на богатство и предаване енергията на парите към целия род на хората, които ще действат правилно.
„Вратата на Съдбата“ се отваря в последния ден, в който има 4 двойки, и при това има двойки едновременно в деня, месеца и годината пред деня „Врата на Съдбата“.
Такава дата беше 22.12.2019. Именно от тази дата се полага енергията за изпулса на 02.02.2020.
💵 В периода на отворените Врати на Съдбата е необходимо да се направи някаква инвестиция или да се започне бизнес.
Банков депозит, покупка на недвижим имот или автомобил не са подходящи. В този период въобще не трябва да се правят сериозни разходи. Трябва да се направи именно вложение на пари в някакъв бизнес или да се инвестира.

Необходимо е парите да се пуснат в нов енергиен процес на размножаване.
Твоите действия по време на отворения енергиен портал ще станат най-силният импулс за успешна инвестиция и процъфтяване на бизнеса.

В деня 02022020 трябва да се подготвите и да сте заобиколени от успешни хора в добро настроение, да влезете в такава компания, да обърнете внимание, че мястото за срещи трябва да бъде на място със скъп интериор и хората трябва да бъдат в красиви скъпи дрехи.
Непременно разберете, че на мястото, където ще бъдете, има човек с краен сбор от цифри на датата на раждане, равна на 1, това е символ на началото и всичко ново.
За усилване на ефекта се постарай да прекараш този ден извън дома, енергията на парите, това е енергия на движението. 💃

Енергията винаги се засилва покрай вода, като мощен енергиен акумулатор, твоите желания и настроение ще заредят водата и тя винаги ще помага на теб и на твоите роднини. Колкото повече вода има наоколо, толкова по-добре. Езерото, реката, а най-добре морето, ще се заредят именно с твоята енергия и енергията на твоя род.

Но не влизай в морето в този момент, парите са енергията на земята, на парите им е нужна основа.
В 22 часа и 22 минути – направи едно материално желание и цялата енергия на този ден ще се съсредоточи в него
Това е момент, чакан от хилядолетия.

💰 В този ден направи благотворителност и това ще засили твоя заряд на богатство.
Магията на втори февруари 2020 г. е в това, че този ден е и 10-ти лунен ден. В този ден е най-добре да се започват нови дела, това е растяща фаза на луната. 🌛

Именно този ден е енергийно силен едновременно и в нумерологията и в астрономията.

🌙Тайната на енергията на този ден е още и в това, че попада в средния период в симетрична година в Исляма. По Ислямския календар сега е 1441 г. и 02.02.2020 се намира по средата на също симетрична година. Енергията на датата 02.02.2020 се усилва многократно, тъй като в този момент хора от различни религии усещат магическото действие на цифрите.

Автор - Антанас Мелианис
Превод - Весела Стамболиева

(Не съм преводач, не съм и литератор, просто не обичам да публикувам материали на чужд език, пък бил той и руски. Оригиналът е на горния линк. Моля, ако не сте съгласни с някои места от превода - кажете ми, ще ги поправя.)

РС, Умишлено сложих събитието в този блог. Щом говорим за подаръци, моля, нека да си ги получим ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар